Ana sayfa new products/Yeni Ürünler Üst Düzey Aşırı Gerilim Koruması: M-LB-5000

Üst Düzey Aşırı Gerilim Koruması: M-LB-5000

PAYLAŞ

Sadece 6.2 mm’lik bir kurulum genişliği ile teşhis ve modülerlik: Bu özellikler, Pepperl+Fuchs’in yeni M-LB-5000 aşırı gerilim koruma sisteminde birleştirildi. Bu özellikler kapasite kullanımında ve toplam işletme maliyetinde önemli avantajlar sağlıyor.

Sezgisel ve okunması kolay trafik ışıklı göstergesi ile M-LB-5000’in patentli teşhisi, EN 62305-3’e göre test maliyetlerini en aza indirir ve durum izleme sağlar. Koruma modülündeki yeşil ışık, tam koruma ve yeterli çalışma rezervinin bulunduğunu gösterir. Sarı LED, koruma modülünün kullanım ömrünün %90’ına ulaştığını ancak sinyal devresinin hala korunmakta olduğunu gösterir. Koruyucu modül, sonraki bakım gerçekleştirilirken değiştirilmelidir. Gösterge kırmızı ise, koruma modülü kalıcı olarak hasar görmüş ve koruma kaybolmuştur. Bir sonraki aşırı gerilim durumu sırasında hasar görmesini önlemek için koruma modülü hemen değiştirilmelidir.

Bu kurulum, koruma modüllerinin her zaman ideal bir zamanda değiştirilmesini sağlar. Bu, aşırı gerilim korumasının ve dolayısıyla sistemin tamamının kullanılabilirliğini iyileştirir ve aynı zamanda bakım maliyetlerini en aza indirir. Koruma modüllerinin durumu, fonksiyon modüllerinin sinyal kontakları ve Güç Rayı vasıtasıyla kontrol seviyesine entegre edilebilir.
Modüler sistem, devreden çıkarma fonksiyonunu kullanarak ve devreye alma işlemi sırasında kesintisiz koruma modülünün değiştirilmesini kolay bir şekilde devreye almaya ve bakıma olanak tanır.

www.pepperl-fuchs.com