Ana sayfa OTOMASYON OKULU WINovation Yarışması İçin Başvurular Başladı

WINovation Yarışması İçin Başvurular Başladı

PAYLAŞ

Hannover Fairs Turkey ve ENOSAD tarafından bu yıl 2’inci kez düzenlenen, katma değeri yüksek yerli projelerin ödüllendirildiği WINovation yarışması için yeni dönem başvuruları başladı. Yarışmaya WIN EURASIA Fuarı çatısı altındaki tüm ürün gruplarından fuar katılımcıları marka veya ticari değeri olan projeleriyle katılabilecek. Türkiye sanayiine katma değeri yüksek ürün, çözüm ve teknik inovasyon ağırlıklı, özgün tasarımlı ve yenilikçi projeler kazandıran WINovation yarışması için 14 Şubat 2020 tarihine kadar yarışmanın web sitesi www.win-eurasia.com üzerinden başvuru yapılabilecek.

Türkiye sanayiine katma değer kazandıracak yerli projeleri ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla ilk defa geçtiğimiz yıl düzenlenen ve büyük ilgiyle karşılanan WINovation yarışması ikinci yılına giriyor. Hannover Fairs Turkey ve ENOSAD işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya WIN EURASIA Fuarı çatısı altındaki tüm ürün gruplarından fuar katılımcıları marka veya ticari değeri olan projeleriyle katılabilecek.

Geçen yıl ProMANAGE AI – Verileri ve Yapay Zeka ile Kestirimci Yönetim projesiyle DORUK OTOMASYON 1.lik ödülünün sahibi olurken, Wipelot Construction – Şantiyelerde Operasyonel İzleme ve Güvenlik Çözümü projesiyle OKYANUS Teknoloji
ikinci, HKSM IoT Servis projesiyle HAREKET KONTROL SERVİS MERKEZİ ve Yenilikçi Kabartmalı Kod Sistemli Silindirik & Eğimli Geometrideki Ürünleri Lazerle Temassız Tanılama & Model KareKod Yazma projesiyle Dedem Elektrik Taah. Otomasyon üçüncülük ödüllerini paylaştı.

WINovation 2020 yarışmasında dereceye giren ilk 3 projeye, WIN EURASIA 2021 fuarına katılım teşviki, 1’inciye ise yıl boyunca tanıtım ve pazarlama desteğinin yanında HANNOVER MESSE 2020 Fuarı’na gidiş-dönüş uçak bileti ve 3 günlük konaklama ödülü verilecek.

Yarışmada dereceye giren projeler, alanında uzman profesör ve sektör temsilcilerinden oluşan 10 kişilik seçici kurul tarafından belirlenecek. Projelerin değerlendirilme aşamasında ise; farklı, özgün, geliştirilebilir ve uygulanabilir olması, kullanıcıya fayda sağlaması, sunduğu yenilikler, ihracat potansiyeli, Ar-Ge niteliği, teknolojik yönü, çevreye ve topluma katkısı, yüksek teknoloji içermesi ve ticari olması gibi kriterler göz önünde bulundurulacak.