PAYLAŞ

Emerson, bütünleşik sürücü ve motor bölümlerinin ISO9001:2008 kalite yönetim sistemi sertifikası aldığını duyurdu.

Sertifika, Batı Avrupa’da bulunan, Otomasyon Merkezi adı verilen 20 adet Control Techniques ve Leroy-Somer tesisini kapsıyor ve 2017 yılına kadar yeni tesisler açılması planlanıyor.

Emerson’un kullandığı kalite yönetim sistemi (QMS), Otomasyon Merkezlerinde uygulanan 11 yeni ana süreçten ve bir kalite el kitabından oluşuyor. Süreçler Control Techniques ve Leroy-Somer çalışanlarından oluşturulan uluslararası bir ekip tarafından tasarlandı ve uygulamaya geçirildi.

Emerson’un İtalya’daki tesisi, onaylı bir üçüncü taraf sertifikalandırma kurumu olan DNV-GL tarafından Batı Avrupa’daki 20 tesisin ana merkezi olarak sertifikalandırıldı. Güney Afrika, Dubai ve Hindistan dahil olmak üzere uluslararası 28 tesis ise 2017 yılına kadar sertifikalandırılacak.

Emerson’un sürücü ve motor bölümleri QMS Müdürü Tommaso Manetti şöyle diyor: “Bu sertifika, uyguladığımız otomasyon çözümlerini desteklemek amaçlı organizasyonumuzu ve kararlılığımızı kanıtlamaktadır. Ayrıca, müşteri memnuniyetinde olağanüstü düzeylere ulaşma vaadimizi de güçlendirmektedir.”