Ana sayfa Hot topıcs/Güncel AUTODESK EXCHANGE APPS UYGULAMA MAĞAZASI HIZLA BÜYÜYOR

AUTODESK EXCHANGE APPS UYGULAMA MAĞAZASI HIZLA BÜYÜYOR

PAYLAŞ

Autodesk’in tüm dünyada tasarım ve mühendislik profesyonellerinin ortak çalışma ve paylaşım kültürüne katkıda bulunmak ve üçüncü parti geliştiricileri desteklemek amacıyla kurduğu Autodesk Exchange Apps uygulama mağazası bir milyon indirme rakamını geçti.

Dünyanın lider 3B tasarım yazılımı şirketi Autodesk’in, kullanıcıların yaratıcılık ve üretkenliklerini geliştirmeleri ve kendi aralarındaki etkileşimi artırmaları için geliştirdiği “Autodesk Exchange Apps” uygulama mağazası, bir milyon indirme rakamını geçti. Üçüncü taraf geliştiricilerin uygulamalarını profesyonellere kolayca ulaştırabildiği platformda indirilen bir milyonuncu uygulama, CoolOrange’ın Autodesk Inventor için geliştirdiği threadModeler uygulaması oldu.

autodesk-logo-cmyk-color-logo-black-text-large_highresÜç yıl önce kurulan Autodesk Exchange Apps, Autodesk tasarım ürünlerini geliştirmeye ve kişiselleştirmeye yönelik eklentiler, yardımcı uygulamalar, içerik ve eğitim malzemelerinin sunulduğu bir web hizmeti olarak öne çıkıyor. Online platform sayesinde tasarımcı ve mühendisler, Autodesk ürünlerini kullanırken verimililiklerini artırmak üzere tasarlanmış materyallere ortak bir noktadan erişim fırsatı buluyor, geliştiriciler de dünya çapında Autodesk kullanıcılarına kolayca ulaşabiliyor. Uygulama mağazasında bugüne kadar, üçüncü partiler tarafından geliştirilen 1800 uygulama 191 ülkede, 14 farklı dilde erişime sunuldu.

Exchange Apps, aynı zamanda pek çok mimarlık, mühendislik ve yapı (AEC) ile üretim çözümleri sağlayıcısının marka bilinirliğini artırmak, ihtiyaca göre geliştirilen yazılımlarını ve uzmanlığını geniş kitlelere duyurmak ve binlerce Autodesk müşterisi ile yakın ilişkiler kurmak için başvurduğu etkili bir platforma dönüştü. Mağazadaki uygulama yayıncılarının tam listesi ve müşteri deneyimleri için https://apps.exchange.autodesk.com adresini ziyaret edebilirsiniz.