Ana sayfa new products/Yeni Ürünler EMERSON NETWORK POWER, VERİMLİLİĞİ VE GÖRÜNÜRLÜĞÜ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

EMERSON NETWORK POWER, VERİMLİLİĞİ VE GÖRÜNÜRLÜĞÜ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

PAYLAŞ

Emerson şirketinin bir işletmesi ve iletişim ağlarının güvenilirliğinin, dağıtım hızının ve çalışma verimliliğinin artırılmasında dünyanın önde gelen kritik altyapı sağlayıcısı olan Emerson Network Power, veri merkezi altyapı yönetimi (DCIM) çözümü Trellis platformu için yeni stratejik iyileştirmelerini duyurdu. Sürüm yeni RESTful API’leri (temsili durum aktarım uygulaması programlama arabirimleri), değişiklik planlama özellikleri için geliştirmeleri ve sekiz yeni temel paket raporunu içeriyor. Bu güncellemelerle birlikte Trellis platformu müşterilerinin hem BT hem de tesis kaynaklarında operasyonları için tam entegre bir görünüm elde etmesini sağlarken, daha iyi kapasite yönetimi kararları almalarına olanak sağlıyor. Bununla birlikte müşterilerin zaman ile maliyetten tasarruf elde etmesini sağlıyor.

Yeni API’ler, Trellis platformuna DCIM performansını geliştirmek için Emerson Network Power müşterilerinin istediği önemli yeni özellikler sunuyor. Bu API’ler, veri merkezlerinin çalışma biçimini değiştirmeden DCIM ve müşterilerin veri merkezlerinde çalışan uygulamalar arasında entegrasyonu basitleştiriyor. API’ler diğer uygulamalarla (BT yönetiminden muhasebe sistemlerine) birlikte çalışma imkanı sağlamak, mobil cihazlar gibi diğer platformlara ulaşmak ve müşterinin ortamındaki süreçleri yansıtan özel iş akışları oluşturmak için kullanılabiliyor.

IDC’nin araştırma müdürü Jennifer Koppy, “DCIM’nin değeri veri merkezinin her alanından alınan büyük miktarda gerçek zamanlı veriyi birleştirme gücünde yatıyor” diyor. Emerson Network Power’ın Avocent İşletmesi’nde Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan John Curran, “Birçok farklı veri kaynağı ve yönetim çözümü arasında işlevlerin birlikte çalışmasını sağlayanAPI’ler başarılı bir DCIM uygulaması için gereklidir. Bu yeni özellik Trellis platformunun müşterilerin günlük faaliyetlerini geliştirmek ve basitleştirmek için stratejik bir öneme sahip olması ile ön plana çıkıyor. Bu, verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, bu yeni güçlü özellik iş ortağı, satıcı ve son kullanıcı ağımızın platformun değerini artırmasına da imkan tanıyor” diyor.

Trellis platformundaki API’ler, iş yönetim sistemleri, web uygulamaları ve mobil cihazlar gibi uygulamalarla da iletişime geçebiliyor. Bu API’ler, platformlar ve sistemler üzerindeki verilere çift yönlü erişim imkanı sunuyor ve BT departmanının iş kolu veya müşterisine göre maliyetlerini doğru bir şekilde belirlemesini sağlıyor. Bu iletişim, kritik verilerin doğru bir şekilde toplanmasını ve Trellis platformunda depolanmasına imkan tanıyor. Veri merkezi operasyon takımları, operasyonlarının her seviyesinde karar verme aşamasını desteklemek ve performansı ölçmek için platformun gelişmiş analizlerini kullanarak eyleme dönüştürülebilir bilgiler üretebiliyor ve böylece veri odaklı bir operasyon modeline geçiş yapabiliyor Bu özellikler, kurumsal, bulut, uzaktan ve hiper ölçekli dahil olmak üzere tüm veri merkezi çalışma modellerinde uygulanabiliyor. Sonuç olarak, veri merkezi operatörleri fiziksel altyapıyı yönetmeye daha az, BT uygulamalarının işletme için kullanılabilir olmasını sağlamaya daha fazla odaklanabiliyor. Yeni API’lerin yanı sıra, en son Trellis platformu sürümü Trellis platformundaki değişiklik planlama özelliklerini de geliştiriyor. Bu yeni geliştirmeler, kullanıcıların herhangi bir zamanda kapasite arama özelliğinden yararlanmasına imkan tanıyor. Veri merkezi kıdemli yöneticileri ve idarecileri artık kaynakların tükenme hızını ve yerini anlayabiliyor ve böylece daha iyi kapasite planlama kararları alabiliyor. Bu yeni işlevin özellikleri arasında işletmede bağlantı noktası kapasitesinin daha iyi görülmesi (oluşturulan projelerde veri bağlantılarını yönetme özelliği sayesinde) ve planlama ile yeni ekipman dağıtımı için daha az zaman harcanması bulunuyor.. En son Trellis platformu sürümü; bağlantılar, durum ve güç tüketimi için kritik raporlar içeren sekiz yeni raporla birlikte sunuluyor.